کرتین وال چیست؟
نمای کرتین ،وال نمای خود ایستای تمام شیشه ای است که این روزها مورد توجه بسیاری از طراحان و سازندگان پروژه های مدرن قرار گرفته .است این ساختار خود ایستا بار اضافه ای را به ساختمان تحمیل نمی کند و در صورت طراحی و نصب صحیح سنگینی وزن شیشهها و نیروهای خمشی همگی متوجه پوسته خارجی نمای ساختمان می باشد کرتین والها به دو دسته تقسیم میشوند استیک (stick) و یونیتایز (unitized).
انواع نماهای کرتین وال
تفاوت بین سیستمهای کرتین وال در روش تثبیت کرد شیشه در فضای مابین لاملها است. این تفاوت در فیکس کردن شیشه باعث میشود نمای خارجی متفاوت به نظر برسد.
کرتین وال فریم لس (Frameless)
در نمای کرتن وال فریم لس در سطح خارجی نما از درپوش استفاده نمیشود برای تثبیت شیشه در فضای بین لاملها از چسب های استراکچرال استفاده میگردد. شیشه ها پس از مدول بندی با لاملها مجددا در کلاف آلومینیومی قرار گرفته و در بین لاملها تثبیت می گردد. این باعث میشود سطح خارجی نسبتا یکنواختی از شیشه ایجاد شود
کرتن وال فیس کپ (face cap)
در این نما پس از نصب لامل های افقی و عمودی شیشه بین این لامل ها جا گرفته میشوند. سپس شیشه ها با اتصال (cap) به دماغه لامل نصب میگردد.
کرتن وال فیس کپ (face cap)
در این نما پس از نصب لامل های افقی و عمودی شیشه بین این لامل ها جا گرفته میشوند. سپس شیشه ها با اتصال درپوش (cap) به دماغه لامل نصب میگردند. درپوشهای مورد استفاده دارای رنگ و شکل های متنوع و با طول عمق متفاوت قابل اجرا هستند.
سیستم سمی فریم لس (Semi frameless)
این روش ترکیبی از فیس کپ و نمای فریم لس است. در این سیتم میتوان به منظور تثبیت شیشه در یکی از جهات افقی یا عمودی از درپوش یا لاستیک استفاده کرد.
روش یوچنل ( U channel )
در سیستم یو چنل از کلاف آلومینیومی دور شیشه استفاده نمیشود در فضای خالی داخل اسپیسر قطعات به صورت پازل با استفاده از چسب ،استراکچرال در هم قفل میشوند.